Digital Post

EDI Portalen samler din kommunikation ét sted og er med til at effektivisere jeres arbejdsgange og forkorte responstider.
Her kan du nå ud til alle de modtagere, du har behov for, da du kan sende og modtage meddelelser til/fra behandlere i sundhedsvæsenet, virksomheder og borgere. På EDI Portalen kan du trygt sende meddelelser direkte til borgere – og samtidigt overholde GDPR.

Her kan du sende digital post til borgere og selv vælge, om du ønsker at anvende e-Boks eller mit.dk. Borgeren modtager meddelelsen i sin indbakke i e-Boks eller på mit.dk og har mulighed for at svare direkte tilbage, hvis der er behov for det. Digital post er del af EDI Portalen og kan anvendes af alle brugere – uanset journalsystem.

Har du brug for at kommunikere sikkert med virksomheder,
der ikke er en del af sundhedsvæsnet?

Så kan dette også nemt klares via funktionen Digital post på EDI Portalen, hvor du via Mit.dk kan sende information og filer til virksomheder. Når du opretter en meddelelse, kan du lave CVR-opslag for sikre, at du sender til den korrekte modtager, vedhæfte filer, og vælge om modtager skal have mulighed for at besvare. Svaret modtager du direkte i din indbakke for digital post på EDI Portalen.

Er du systemleverandør?
Nasure tilbyder en specialløsning til systemleverandører, som kan implementeres i det enkelte system. På den måde kan kunden sende digital post direkte fra sit journalsystem. Det gør det nemt at kommunikere sikkert med borgere og virksomheder om personfølsomme oplysninger og samtidig overholde GDPR.
Vil du som systemleverandør vide mere om Nasures specialløsning, så kontakt os på mail@nasure.dk.

Vil du høre mere om Digital post på EDI Portalen?

KONTAKT

Nasure A/S
Torstedalle 67
8700 Horsens
CVR: 35472525

SUPPORT

5050 6040
mail@nasure.dk
Man-fre: 09.00-14.00
Fjernsupport