Forårshilsen fra EDI Portalen

11. april 2023

De nyeste henvisningstyper, et spændende samarbejde, en øjenåbner – og meget mere! 👇

Hen- og tilbagevisning til klinisk tandtekniker

I samarbejde med Landsforeningen af Kliniske Tandteknikere har vi udviklet Hen- og tilbagevisning til klinisk tandtekniker, som du kan sende og modtage på EDI Portalen. Kommunikationen omkring patientens behandlingsplan samles ét sted og effektiviserer samarbejdet mellem tandlæge og tandtekniker.

Kom godt i gang med den nye Hen- og tilbagevisning til klinisk tandtekniker 👇

Gecko Booking 🤝 EDI Portalen

Gecko Booking har lanceret en integration til EDI Portalen. Det giver nye muligheder for brugerne, der nu kan kommunikere sikkert med hele sundhedsvæsenet.

Populære webinarer

I er mange, der har deltaget i vores webinarer, og vi er utrolig glade for, at I har lyst til at lære EDI Portalens funktioner bedre at kende.

Vi tilbyder tre forskellige, gratis webinarer: EDI Portalens basisfunktioner, EDI Portalens nyeste funktioner samt Forsikringssager i EDI Portalen.

Vil du også på webinar? 👇

En øjenåbner for optikere

Flere og flere behandlere i sundhedsvæsenet har behov for at kommunikere sikkert med sundhedsvæsenet, og nu har også optikere fået øjnene op for EDI Portalens muligheder. Her kan de nemt kommunikere med øjenlæger omkring yderligere undersøgelser og samtidig overholde deres henvisningspligt.

EDI Portalen understøtter digitaliseringen af optikernes kommunikationsprocesser, og vi ser frem til at byde flere optikere velkommen.

Ny hjemmeside

I februar lancerede vi vores nye hjemmeside – nu får du en mere brugervenlig oplevelse, når du besøger www.nasure.dk.

🐣 Rigtig god påske 🐣

EDI Portalens support har åbent i dagene før påske. Som altid kan du kontakte os kl. 9-14 på tlf. 50 50 60 40 og mail@nasure.dk.

KONTAKT

Nasure A/S
Torstedalle 67
8700 Horsens
CVR: 35472525

SUPPORT

5050 6040
mail@nasure.dk
Man-fre: 09.00-14.00
Fjernsupport