Forårsnyt fra EDI Portalen

11.  april 2022

I dette nyhedsbrev kan du læse mere om den nye kommunikationskanal til klinikkens kunder, vores populære kurser, de nyeste henvisningstyper i EDI Portalen og meget mere…

Send digital post direkte til klinikkens patienter

Vi er gået i luften med Digital Post. Med integrationen til mit.dk kan du via EDI Portalen nå ud til borgere og virksomheder.

Digital Post kan anvendes af alle brugere uanset journalsystem og sikrer, at klinikkens kommunikation overholder GDPR. Derudover er Digital Post også med til at effektivisere klinikkens arbejdsgange, og al kommunikation er samlet ét sted.

KNAP  “Læs mere om Digital post” “https://www.youtube.com/watch?v=D36A9WFO8Os&t=6s

Bliv ekspert i EDI Portalen

Har du deltaget i vores kurser i EDI Portalens basisfunktioner eller Forsikringssager?

Hvis ikke, så har du stadig chancen! Vi har lagt nye kursusdatoer i kalenderen frem til sommerferien. Kurserne er som altid gratis at deltage i.

Nye og opdaterede henvisningstyper

Vi arbejder løbende på at videreudvikle EDI Portalen, så den understøtter brugernes behov. 

Senest har vi tilføjet henvisning til tandregulering og henvisning til tandkirurgi, ligesom vi har opdateret røntgenhenvisningen i samarbejde med tandlægeskolerne på Aarhus og Københavns Universitet. Når du bruger henvisningerne sikrer du, at al relevant information kommer med i meddelelsen.

For at effektivisere arbejdsgangen på klinikken yderligere, har vi fokus på at forbedre samarbejdet mellem tandteknikere og tandlæger, og tilføjer inden længe en hen- og tilbagevisning til tandtekniker.

Skab struktur og overblik med Bemærkninger

Har du lagt mærke til, at vi i Indbakken og Sendt post har tilføjet funktionen Bemærkninger?

Med bemærkninger kan du oprette en note, status, navn på en kollega eller lignende. På den måde kan du nemt organisere klinikkens meddelelser og tildele opgaver til dine kolleger.

En bemærkning består af en farvemarkering og en kort tekst, og kan bruges igen og igen.

Har du brug for at kommunikere sikkert i sundhedsvæsenet?

EDI Portalen er samlingspunkt for flere forskellige typer af sikker kommunikation og dataudveksling, der i høj grad gør det muligt at samarbejde på tværs.

Samtidig er portalen en integreret del af bl.a. dentalbranchens daglige kommunikation, så du nemt kan kommunikere med relevante, sundhedsfaglige behandlere.

Vil du vide mere om, hvordan EDI Portalen kan understøtte og effektivisere dit arbejdsflow?

EDI Portalen har nået nye højder

I 2021 rundede EDI Portalen over 1 mio. forsendelser på et år! Det er en femdobling af forsendelser siden portalen så dagens lys for godt fem år siden.

Til slut er der kun tilbage at ønske en rigtig god påske

Husk, at vores support altid sidder klar til at hjælpe.

PS: Del gerne nyhedsbrevet med din kollega!

KONTAKT

Nasure A/S
Torstedalle 67
8700 Horsens
CVR: 35472525

SUPPORT

5050 6040
mail@nasure.dk
Man-fre: 09.00-14.00
Fjernsupport