Godt nytår fra EDI Portalen

5. januar 2023

I 2022 satte vi på flere måder ekstra fokus på kvalitet og sikkerhed:

Ad to omgange gennemførte vi i alt 18 test- og godkendelsesforløb hos MedCom, som både har indeholdt opdateringer af allerede implementerede standarder til nye versioner og tilføjelser af nye standarder til EDI Portalen.

MedComs standarder sikrer, at du som bruger kan kommunikere med alle behandlere i sundhedsvæsenet via standardiserede meddelelsestyper. Som eksempel kan vi nævne, at den tidligere standard for mikrobiologisvar (RPT02) ved årsskiftet udgik, og at vi derfor har forberedt overgangen til den nye standard (XRPT05) for at sikre, at EDI Portalens brugere fortsat kan modtage denne type laboratoriesvar.

Derudover gik vi i 2022 også i gang med at udvide vores nuværende ISO-certificering med ISO 27701:2019, som har særligt fokus på privatlivsbeskyttelse. Hos Nasure ønsker vi at sikre privatlivsbeskyttelse ved behandling af personoplysninger på EDI Portalen. Derfor igangsætter vi i år en række tiltag, som får betydning for alle brugeres anvendelse af EDI Portalen og dens funktioner.

Der implementeres bl.a. logning af alle handlinger udført på EDI Portalen, så det bliver muligt at undersøge eventuelle brud på datasikkerheden – eks. hændelser, der omhandler uautoriseret videregivelse af eller adgang til personoplysninger. Den enkelte klinik får adgang til denne log, og kan tilgå den fra EDI Portalen.

Vi håber, at I vil tage godt imod vores nye tiltag og ser frem til et spændende 2023.

Supportens nye åbningstider

Husk, at vi har udvidet vores telefontid. Nu kan du ringe og få hjælp alle hverdage kl. 9-14. Vores telefonnr. er som altid 5050 6040.

KONTAKT

Nasure A/S
Torstedalle 67
8700 Horsens
CVR: 35472525

SUPPORT

5050 6040
mail@nasure.dk
Man-fre: 09.00-14.00
Fjernsupport