Sommerhilsen fra EDI Portalen

14. juni 2024

De lyse nætter er tilbage

Endelig er sommeren over os med sine varme og lyse aftener på terrassen. Inden feriestemningen for alvor gør sit indtog på klinikker og kontorer rundt omkring i landet, kan du lige nå at få sidste nyt med fra EDI Portalen.

Er I klar til at registrere arbejdstid pr. 1. juli 2024?

Intras mange funktioner gør det nemt at leve op til de nye lovkrav. På få minutter kan I oprette klinikkens eget intranet, som bl.a. gør det muligt at registrere arbejdstid, fravær og ferie. Find link til oprettelse og login direkte på EDI Portalen – klik på Integrationer i hovedmenuen.

Som bruger på EDI Portalen får I gratis oprettelse og abonnement frem til 1. oktober 2024.

Gå i dybden med jeres kommunikation

Med EDI Portalens nyeste funktion Dynamisk statistik kan I få en større indsigt i jeres forretning.

Her kan tandklinikker undersøge antal modtagne og sendte journalforsendelser, da det kan indikere til- og afgang af patienter, og henvisningsklinikker kan se, hvem de modtager patienter fra – og hvilke relationer der skal plejes for at styrke samarbejdet. Log på som brugeradministrator for at se jeres dynamiske statistik.

EDI Portalen opdateres d. 22.-23. juni

Hos Nasure har vi fuld fokus på at optimere og følge best practise ift. udvikling og vedligehold af EDI Portalen. Vi er i gang med en større omstrukturering til ny og forbedret teknologi.

For at reducere risici og sikre stabil drift gennemføres disse ændringer, så vidt muligt uden gene for dig som bruger. Derfor implementeres ændringerne d. 22.-23. juni, og det vil ikke være muligt at anvende EDI Portalen i denne weekend.

Nyt fra 1. juli 2024: Patienterstatningen overtager behandlingen af tandskade-erstatningssager

Fra 1. juli 2024 skal du henvise til Patienterstatningen, hvis en patient får en skade i forbindelse med tandbehandling. Tidligere har sagerne været håndteret af Tanderstatningen i Tryg på vegne af Tandlægeforeningens Tandskadeerstatning.

Du vil fremover skulle sende journalmateriale i nye erstatningssager til Patienterstatningen, på samme vis som du hidtil har gjort via EDI Portalen.

Har en patient søgt erstatning før 1. juli 2024, bliver sagen færdigbehandlet i Tanderstatningen i Tryg. Det betyder, at du i en overgangsperiode vil kommunikere med både Tanderstatningen i Tryg og Patienterstatningen på EDI Portalen.

Du vil modtage mere information om ændringen i din digitale postkasse fra Patienterstatningen omkring 1. juli.

Support i sommerferien

Nasures support holder åbent alle hverdage kl. 9-14, og du kan fange os på telefonnr. 50506040 eller mail@nasure.dk.

KONTAKT

Nasure A/S
Torstedalle 67
8700 Horsens
CVR: 35472525

SUPPORT

5050 6040
mail@nasure.dk
Man-fre: 09.00-14.00
Fjernsupport