Integration til Clinic2Lab

Digital arbejdsseddel mellem tandklinik og dentallaboratorie

Clinic2Lab understøtter samarbejdet mellem tandklinik og dentallaboratorium, og mindsker det dobbeltarbejde, der opstår, hvis man modtager en forkert udfyldt arbejdsseddel. Den online arbejdsseddel sikrer, at tandfotos eller oplysninger om eksempelvis design af kroner, leveringstid eller farvevalg ikke mangler, når ordren laves.

Overskueliggør processen

Clinic2Lab indeholder desuden en række funktioner, som gør alle aspekter af administration, logistik og produktionsprocesser overskuelige. I Clinic2Lab får du som bruger bl.a.:

  • Et Track & Trace-system på alle bestillinger, så du let kan spore, hvor dine bestillinger er
  • Opbevaring af al data ud fra GDPR og andre myndighedskrav
  • Søgefunktion til hurtig sporing af patienter, LOT/batch-numre osv.
  • Mundscanning og filer, der let kan importeres i Clinic2Lab
  • En arbejdsseddel med automatisk udfyldelse af laboratoriets logo
  • Hjælp til at overholde det medicinske regulativ for tandlæger, der anvender Chairside-løsning
  • Chat-funktion til udveksling af specifikke, krypterede meddelelser mellem tandlæge og laboratorium.

Der er ingen begrænsninger på hvor mange brugere, der kan oprettes pr. klinik, og alle tandklinikker og dentallaboratorier kan anvende programmet.

Nemt at komme i gang

Det er nemt at komme i gang med at bruge Clinic2Lab gennem EDI Portalen. Opret klinikkens profil på www.clinic2lab.dk, hvorefter du har adgang via EDI Portalen. Klik på Integrationer i den grå menu på EDI Portalen, og vælg Clinic2Lab. Du kommer nu ind på siden, hvorfra du kan tilgå integrationen ved at klikke på linket.

Ved første login opsætter brugeren sin egen individuelle tandlægeprofil med de materialer, designs og produkter, der foretrækkes. Den digitale arbejdsseddel vil derefter altid blive udfyldt med tandlægens foretrukne opsætning til det valgte laboratorie.

Læs mere på www.clinic2lab.dk og kontakt Clinic2Lab på tlf. 88 44 44 96 eller info@clinic2lab.dk for at blive oprettet og få integrationen gratis de første tre måneder.

Vil du høre mere om Clinic2Lab og EDI Portalen?

KONTAKT

Nasure A/S
Torstedalle 67
8700 Horsens
CVR: 35472525

SUPPORT

5050 6040
mail@nasure.dk
Man-fre: 09.00-14.00
Fjernsupport